Diákinterjú Bedő Imrével a Kidsnews oldalon

Férfiak Klubja a Kidsnews oldalon, ami egy gyerekek által írt, szerkesztett magazin – gyerekeknek. Nagy öröm számunkra, hogy tevékenységünk olyannyira érdekli ezt a korosztályt, hogy a „Heti menő arc” rovatukban Bedő Imrével készített érdekes interjút egy 16 éves diák újságíró. Fogadjátok szeretettel.

Társadalmunk hatalmas változásokon megy és ment keresztül az utóbbi évtizedekben. Gondoljunk csak bele, hogy a nagyszüleink milyen más körülmények és értékek között nőttek fel, mint mi. Az én nagyszüleim nagyon szívesen meséltek nekem a gyerekkorukról, és bennem egy szerényebb, de becsületesebb, igazabb világ képe rajzolódott ki. Nagyapám mindig is nagy tisztelettel beszélt az édesapjáról, kihangsúlyozta, hogy milyen fáradhatatlanul dolgozott a bányában… A régi időkben az apák nem csak a keménykezű családfő szerepét töltötték be, hanem példaképként is álltak a gyerekeik előtt. Na de mi a helyzet a férfiak és az apák megítélésével a 21. században? Ennek jártunk utána Bedő Imrével, a Férfiak Klubjának alapítójával... Kattints IDE és olvasd tovább!

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk