TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

Öröm volt Ördög Nórával beszélgetni! Könnyed, inspiráló és tartalmas eszmecsere! Megtisztelő számunkra az Avon Lélekműhely sorozatának meghívása! Miről beszéltünk? Arról, milyenek a férfi-női „szerepek”, egyensúly férfiszemmel! Hogyan tudunk kapcsolatban fejlődni, miért fontosak a férfiértékek? Örülünk, hogy új partnerekkel, együtt építjük férfi és nő szövetségét, így nyújtva kapaszkodót a mindennapokhoz.

Férfiak Klubja a Kidsnews oldalon, ami egy gyerekek által írt, szerkesztett magazin – gyerekeknek. Nagy öröm számunkra, hogy tevékenységünk olyannyira érdekli ezt a korosztályt, hogy a „Heti menő arc” rovatukban Bedő Imrével készített érdekes interjút egy 16 éves diák újságíró. Fogadjátok szeretettel.

Legújabb cikkeink

„Fontos számomra a belső szépség, egy lelkileg is egészséges, teljes élet.”

„Aki megértő, nem fog részesévé válni annak a nagy és szélesedő körnek, amelyben megmondják, kire és miért kell haragudni…”

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk