Kassai Lajos a KOHÓ-ban

Lovasíjász, világbajnok

Nem az őseinket kell követni, hanem azt, amit az őseink követtek!

Kassai Lajos a lovasíjászat megteremtője, világbajnok és több világrekord tulajdonosa. Szellemi vezető és tanító, akinek a munkásságáról készült Kaszás Géza nagy sikerű filmje,"A Lovasíjász". Egész élete hitelesíti tanításait. A Férfiak Klubjában elhangzott gondolatai erőt adnak és inspirálnak. Akik ott voltak, lényegesen többet kaptak Belőle...

A TELJES FILM

megtekintéséhez

Kattintson ide!

Küldés
Hozzászólások (6)
 • ...

  Puli72

  2016. március 10 18:48
  A kamerák nélküli beszélgetés nagyon érdekelne.
 • ...

  Engadin

  2016. március 11 00:16
  Bizony érdekes is volt
 • ...

  Wágner Krisztina

  2016. március 13 20:38
  Ohh azt hittem, itt megnézhető, hallgatható a kamerák nélküli beszélgetés, merthogy a facebook oldalon ki van hangsúlyozva, hogy a TELJES filmet a honlapon lehet megnézni.. Akkor ezek szerint mégsem, pedig biztosan érdekes volt.
 • ...

  sqlari

  2016. március 15 13:43
  Egyet kell értenem, hogy panelban élve nehéz megélni a férfi és női szerepeket. Erre ugyan van ellenpéldám is ismeretségi körömben, ahol a férj mindenféle szerelési, alkotási hajlamát kiélve kis ékszerdobozt hozott össze a lakásból. Ehhez volt egy gyerekkori mintája a házukat kétkezi munkával felépítő szülők. Bizony engem is érdekelt volna az a kamera nélküli beszélgetés, már csak azért is mert Kassai Lajos mondatai a lelkemig érnek. Kimond olyan dolgokat amiket én szintén fontosnak vélek. Pár hónapja egy munkatársnőm azt mondta nekem, hogy én egy kihalófélben lévő egyed vagyok. Nos, ezek szerint mégsem.
 • ...

  Puli72

  2016. március 24 19:30
  Engadin! Kössz! :)
 • ...

  Stojcsics József

  2016. március 31 20:18
  Üdvözlök Mindenkit! Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy az élet össze hozott Kassai Lajossal és van némi sejtésem az Ő gondolat világáról és tetteiről! Szerencsésnek mondhatom magam, hogy többször voltam Nála a Völgyben! Szerencsésnek mondhatom magam, hogy elfogadta a meghívásaimat Kínába! Szerencsésnek mondhatom magam, hogy bele láthattam egy kicsit a példaértékű életébe! Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a kisfilmek után láthattam a NAGY filmet elsők között és sokszor komoly és büszke érzések lettek úrrá rajtam! (én is szerettem volna filmet készíteni, de nem jött össze a pénz! SAJNOS! ) Minden Tiszteletem az Ővé! Bár Ő sem makulátlan! DE TETŐTŐL TALPIG FÉRFI! U.i.: Tisztelt Klub! Kihez fordulhatok, hogy megtudjam azt ami lemaradt a filmből??? A Klubhoz vagy egyenesen Lajoshoz??? Nem szeretnék senkit meg kerülni! Amennyiben itt nem alkalmas a válasz, akkor kérem az email-emre! Köszönöm!
Interjú ajánló
Boldizsár Ildikómeseterapeuta

Sűrítsd a véleményed

egy kattintásba

Ez a téma és a vita

Kattintson ide és jelentkezzen be a használathoz!
0
%
Értékes
0
%
Inspiráló
0
%
Építő
0
%
Hiánypótló
0
%
Közömbös
0
%
Romboló
Kattintson ide és jelentkezzen be a használathoz!
OSZD MEG

VONJ BE MÁSOKAT IS
A KÖZÖSSÉG JAVÁRA!

A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk