Fiúk nevelése

Bedő Imre az ÖtvösMűhelyben

A fiúk másképpen működnek mint a lányok. A válások miatt rengeteg anya neveli egyedül fiát. A férfiak elhagyták a pedagóguspályát, így gyermekeink ott sem látnak férfit. Közben a fiúk lemaradnak az iskolai teljesítményben, sokkal jellemzőbb rájuk a céltalanság, a sodródás, mint a lányokra. Mi a teendő? Melyek a lehetőségek? Férfiként (és Nőként) mit tehetünk, mit tegyünk? Erről szólt Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítójának előadása az ÖtvösMűhelyben, mely rendezvény a Férfi-Nő őszinte párbeszédének helye. Aki eljött praktikus felismerésekkel és új látásmóddal távozott.

A TELJES FILM

megtekintéséhez

Kattintson ide!

Küldés
Hozzászólások (1)
  • ...

    Ildy0310

    2017. október 10 09:38
    Mester csak az lehet, akinek jellemzői a személyes becsületesség, a szellemi teljesség, az erkölcsi tisztaság és a teljes élet kiegyensúlyozottsága. Akiből ezek a jellemvonások hiányoznak, az csak kókler lehet, de nem Mester.
Interjú ajánló
Boldizsár Ildikómeseterapeuta

Sűrítsd a véleményed

egy kattintásba

Ez a téma és a vita

Kattintson ide és jelentkezzen be a használathoz!
0
%
Értékes
0
%
Inspiráló
0
%
Építő
0
%
Hiánypótló
0
%
Közömbös
0
%
Romboló
Kattintson ide és jelentkezzen be a használathoz!
OSZD MEG

VONJ BE MÁSOKAT IS
A KÖZÖSSÉG JAVÁRA!

A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk