Férfi és Nő együttműködése

Bedő Imre az ÖtvösMűhelyben

Bedő Imre eszmecserét indító előadása arról szólt, hogy a megváltozott XXI. századi körülmények között milyen felismerések alapozhatják meg és milyen helyes reakciók teremthetik meg férfi és nő új, jövőteremtő szövetségét. Miként állítható vissza és tartható meg az egyensúly, ami a családok és az egészséges gyermekek felnevelésének feltétele? Praktikus felismerésekkel és új látásmóddal gazdagodtak a jelenlévők, akik eljöttek az ÖtvösMűhelybe, mely rendezvény a férfi-nő őszinte párbeszédének helye.

A TELJES FILM

megtekintéséhez

Kattintson ide!

Küldés
Hozzászólások (1)
  • ...

    Ildy0310

    2017. október 12 10:44
    Mi mindig csak a hamut kevergetjük, kotorjuk és évtizedek, évszázadok múltán sem tudjuk, hogy nekünk nem a hamut kell körbeülnünk. A tűz parázs, amely meleget ad, ami a sötétben világit. A felkavart hamu és korom csak beszennyez. A letűnt múlt emlékeiből nem lehet újat, élőt, világosságot gyújtót, hidegségünket melegséggel feloldót alkotni. Ha még van parázs, és ráteszel éghetőt, akkor kezdődik új tűz. Önmagunkat tegyük a tűzre, és az Oltár égő Áldozata Mi legyünk önmagunk, hogy égjen örökké a tűz, lobogjon a lángja nemzedékeken át !
Interjú ajánló
Boldizsár Ildikómeseterapeuta

Sűrítsd a véleményed

egy kattintásba

Ez a téma és a vita

Kattintson ide és jelentkezzen be a használathoz!
0
%
Értékes
0
%
Inspiráló
0
%
Építő
0
%
Hiánypótló
0
%
Közömbös
0
%
Romboló
Kattintson ide és jelentkezzen be a használathoz!
OSZD MEG

VONJ BE MÁSOKAT IS
A KÖZÖSSÉG JAVÁRA!

A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk