Berecz András

ének –és mesemondó

„Küzdelem nélkül, aki nem tanulta meg az életet, hanem rászakadt csak az élet a maga ravaszságaival, az alkalmatlan arra, hogy férfi legyen.”

Felmenői nagy hatással voltak világszemléletére és mostani életére is.

A TELJES FILM

megtekintéséhez

Kattintson ide!

Küldés
Hozzászólások (9)
 • ...

  adiron

  2013. szeptember 06 13:21
  valamit tud ez az ember :)
 • ...

  SzabadosPál

  2013. október 04 06:16
  Nagyon szeretem Berecz Andrást, a stílusát, az igazi ősi gyökereit. Teljesen egyetértek azzal, hogy itt kell keresni a gyökereinket. Ezt ugyanakkor a mai korra kell frissen alkalmazni, de ezt a gyökeret nem szabad elhagyni.
 • ...

  krisztina-k

  2014. április 28 05:12
  Fájdalmas igazságok, s nagyon visszafogottan mondja el. Nektek férfiaknak kellene a munkahelyeket megteremteni, összefogva, hogy ne kelljen külföldre menni dolgoznotok, s egybe maradjon a család. Belső értékrendet teremtve. A fizetéseteket is a belső értékrendetekhez igazítani, megadni az árát. A szakember nagy érték. A lobbizás nem értékrend, amint mondja is a pályázatírásokkal kapcsolatban.
 • ...

  KárolyTakács

  2014. november 26 20:15
  Berecz Andrást szeretem, de ez a fajta látásmód még jobban emelte értékességét számomra. Köszönöm!
 • ...

  Zsuzsánna

  2014. december 17 16:01
  Nagyon jó volt emlékezni ezen előadás kapcsán az őseimre, akik önfeláldozó életükkel tényleg példát mutattak. Nekünk, mostani anyáknak pedig kötelességünk fiainkat olyan férfiakká nevelnünk, hogy kiérdemelhessék feleségeik szerelmét!
 • ...

  kotkoda73

  2015. január 06 15:01
  Nagyon tanulsagos es megjegyzendo minden korok ferfiujanak! Es nagyon koszonom, nem tudom szavakba onteni erzelmeimet, ahogyan hallgattam Andras szavait.
 • ...

  MáriaPéntek

  2015. január 06 22:03
  Nagy élmény volt számomra ez az interjú. Szép, képi fogalmazás. Értékek egyszerű megfogalmazása. Gyerekkorom megelevenedett Őt hallgatva. Ezt a világlátást, ezt kellene továbbadni, elültetni mint egy szép virágot és gondozni. Jusson el minél többekhez.
 • ...

  Mademoiselle Kornelia

  2015. szeptember 20 19:57
  Ahogy beszel a FERFIROL, egyre jobban bizonyosabba valik hogy nagyon keves az ilyen... Ilyen ferfi mellett tudna kiteljesedni a NO, s mindketten boldogok lennenek. Felnezek ra, es iszom minden szavat. Igazi peldakep barkinek!
 • ...

  Ildy0310

  2015. szeptember 23 10:54
  Berecz András számomra az az ember, aki munkásságát tekintve is, és értéket képviselő gondolatvilágával megmutatva, minden ember számára példamutatással szolgál ...
Interjú ajánló
Boldizsár Ildikómeseterapeuta

Sűrítsd a véleményed

egy kattintásba

Ez a téma és a vita

Kattintson ide és jelentkezzen be a használathoz!
0
%
Értékes
0
%
Inspiráló
0
%
Építő
0
%
Hiánypótló
0
%
Közömbös
0
%
Romboló
Kattintson ide és jelentkezzen be a használathoz!
OSZD MEG

VONJ BE MÁSOKAT IS
A KÖZÖSSÉG JAVÁRA!

A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk