Megértés, kommunikáció, elfogadás a Férfi-Nő kapcsolatban – Bedő Imre előadása az ÖtvösMűhelyben

2018. március 01 18:00 - Budapest

Végre ismét találkozunk a hölgyekkel és urakkal, hiszen március 1-jén újra lesz Ötvösműhely – idén először! Bedő Imre ezúttal a következő témát járja körbe tőle megszokott módon más szemszögből: Megértés, kommunikáció, elfogadás a Férfi-Nő kapcsolatban.

• Miben működünk másképp férfiak és nők, mi az, amit csak ránk aggattak azóta, hogy a csapból is ez folyik, min tudunk, és min nem tudunk változtatni?
• Mi a férfi-nő kiegyensúlyozott kapcsolatának a kulcsa ebből a szempontból?

Bedő Imre előadása és az azt követő műhelymunka most is érdekfeszítő lesz – mint mindig.

Férfias megközelítése a hölgyeknek is más szemszöget biztosít, a felismerések és kézen fekvő megoldások segítenek, kapaszkodókat nyújtanak a mindennapokban.

Időpont: 2018. március 1., érkezés: 18.00, kezdés 18.30

Helyszín: Harmónia Palota, Budapest, VIII. Múzeum u. 9. (térkép)

Az ÖTVÖSMŰHELY látogatása kötelező REGISZTRÁCIÓHOZ kötött! ITT regisztrálhatsz: http://bit.ly/Megértés-és-Kommunikáció

JELENTKEZEM

A rendezvény fenntartásához fejenként 1500 Ft helyszíni hozzájárulás szükséges.

Mi az ÖtvösMűhely?

Ha most olvasol először a Férfiak Klubja ezen rendezvényéről, érdemes tudnod a következőket.

A Férfiak Klubja Ötvösműhely rendezvényének célja a férfi és nő őszinte párbeszédének kezdeményezése ott helyben majd otthon is! Rendszeresen – terveink szerint kéthavonta – teremtünk alkalmat komoly témák átbeszélésére. Párokat, férfiakat és nőket egyedül vagy barátokkal egyaránt várunk korosztálytól függetlenül. Egyedül nem megy. Boldogulásunk közös ügy, hisz egy boldogtalan társadalomban sem a párok, sem a családok, de még az egyének sem maradnak egészségesek. Nem csak otthon, a munkahelyükön sem!

Itt az ideje az őszinte párbeszédnek! Mi Férfi részről nyitunk a Hölgyek felé! A Férfiak területén is sok a kimondatlan szó, érzés, gondolat. Szeretnénk, ha Nőtársaink is jobban belelátnának a Férfiak világába, működésébe. A közeledést, az elfogadást, egymás megbecsülését segíti, ha a megoldást nem a félrevezető és mesterséges sztereotípiák mentén keresgéljük egymásnak feszülve, hanem a működő törvényszerűségek és az emberileg lehetséges alkalmazkodás útján összefogva. Ha arról beszélünk, ami működik.

A Férfiak Klubja új egyezség megteremtését tűzte célul Férfi és Nő között. Ezért KEZDEMÉNYEZÜNK Férfi ágon! A Nőkért, a családokért és a jövő generációkért.

Most Nőtársainkkal együtt is – a Férfiak Klubjában!

Jelentkezem!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk