Elöljáró Férfiak Klubja

Kiemelkedő erejű, cselekvő partnereink. Függetelen társadalmi céljaink elkötelezett hívei. Akarunk, merünk, tudunk és teszünk. A stratégiai mag alkotói. Emberi és gazdasági példájukra büszkék vagyunk! Jelentkezés itt!

Balogh Ottó - első magyar az Iditarodon

Balogh Ottó kutyaszánon szeli át Alaszkát, a sportember ugyanis nekivágott az Iditarodnak – 1688 kilométer a vadonban, amolyan igazi túlélőtúra.

„Kisgyerekként olvastam Jack London művét, már akkor beleszerettem Alaszkába, s arról álmodoztam, hogy egyszer kipróbálom a kutyaszánozást. Szerencsés vagyok, hogy megvalósult, amit elterveztem” – mondta Balogh Ottó, aki már több mint egy esztendeje az Egyesült Államok 49. tagállamában él, s kvalifikációs viadalokon vett részt.

Balogh Ottó Facebook-oldala

Molnár Ferenc - Ilcsi Szépítő Füvek Biokozmetikai Kft.

Az Ilcsi egy igazi családi vállalkozás, amely nem csupán a Molnár családtól ennyire közvetlen.

Bár hazánk legnagyobb natúrkozmetikai termékeket gyártó üzeme, mégis minden fellengzést és pompát mellőz. Sőt, megmondom őszintén, amikor a cégvezető, Molnár Ferenchez mentem az interjúra, alig találtam meg az erdőben megbújó épületet. Aztán kiderült, hogy a gyártóüzem és a cég az egykori családi házukban lett berendezve. Így már megértettem miért olyan közvetlen és családias minden

Ismerd meg az Ilcsi kozmetikumokat

A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk